Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gruppspex bakom disken i butiken

Jag gillar inte att alltfler matvaror

utbjudes typ köp två eller köp tre

med antydan att man tjänar på det

Och man finner inte något pris pr st

Det var en amerikan som fick

Nobelpriset i ekonomi för att han

hittat på denna "geniala" affärsidé

Den går ut på att konsumenten

inte vill förlora något

och på så sätt sväljer betet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-08 12:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja. Om man 'sväljer'
Tre i stället för en.
Dyrare. Med fetare
Kropp och "''tunnare
Plånbok"
Smartlogiskt
Skriftat
:)

2016-03-08

  StinaJ VIP
Ja, men precis så där är det. Det gäller bara att inte svälja betet och motså frestelsen.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP