Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NAGELLACK

Tids nog  

blir naglarna

blå




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-08 15:02



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så sant...
2016-03-10

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kommer snabbt om man bommar
med hammaren.Tänk inte på framtiden.
Lev i nuet.Måla på! TBG.
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
En del målar frivilligt sina naglar blå...det är kanske en smaksak...
2016-03-08

  aol
Så är det ju,
2016-03-08

  ULJO
Svårmodets dilemma
2016-03-08

  Marita Ohlquist VIP
Inget att längta efter!
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP