Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina minnen åter

 

När längtans tårar

stryker sina höstfärger

över kinden

och kärleken gömmer

sina varmaste känslor

i en knuten hand,

då kan ingen resa

min tid tillbaka, aldrig ge

mina minnen åter.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-08 16:54



Bookmark and Share


    sunnanvind
En "ontvacker" text... Bokmärker
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP