Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orgasm.

Jag vill ha dig.
I mig.
Bredvid mig.
Bit mig!

Din hand runt min hals när du kysser mig.
Begränsa min andning när du penetrerar mig
med dina fingrar.
Cirkulera inuti mig.
Kontrollera mig.
Bit i mina blygläppar och ta mig över gränsen.





Fri vers av Sofiisenasa
Läst 387 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-03-08 17:24



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Nice!

Inte nödvändigtvis i mig.
Men mellan mina ben.
Där snackar vi orgasm,
med tungan rätt i mun.
Åh, give it to me baby :D // V-F
2016-03-13

    ej medlem längre
Denna text, dessa underbara ord speglar delar av vad jag är.

Bokmärke på denna.
2016-03-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
gång på gång på gång
2016-03-13

  Solstrale VIP
Att du har mod, jag hyllar mod! Ska låta mig inspireras! Vågat!
2016-03-11

    ej medlem längre
Bra
Hängde inte med först på "Begränsa min andning när du penetrerar mig med dina fingrar"
Men de flesta har två händer.

Du träffar där den ska träffa, mycket bra.
2016-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa