Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett bloss

du bruka röka cigaretter, eller hur?
det är ditt hjärta som röken nersvärtat

ta min eld
minnena börja flöda
ikväll kan vi glömma
vart enda en

ta ett bloss för oss
vi två brinner
till inget

 




Fri vers (Fri form) av M.A.J.R
Läst 655 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-09 03:58



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Som bloss ni sedan brinna! Vackerlustigt!
2016-03-11

  Lena Själsöga Keijser
ett ackord
ilket jag kan höra gråta

säger
inget
just i inget lever allt
2016-03-10

    Max Poisé
Snygg text utan krussiduller men med stor eftertanke!
2016-03-09

  ResenärGenomLivet VIP
Kärlekens eld är bättre...
2016-03-09

  Gisela Nordell
en svart dikt, men man hoppas att flödet av minnen sätter igång en process som för framåt.
2016-03-09
  > Nästa text
< Föregående

M.A.J.R
M.A.J.R