Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten manifesterar sig.

Ångesten,
Som en kedja runt min hals.
Kan inte andas.
Kan inte se.

Ångesten,
Du äter upp mig inifrån.
Jag vill inte.
Jag vill inte.

Ångesten,
Min kropp i fosterställning.
Tårar forsar nerför min kind.
Jag vill inte..

Ångesten,
Släpp ditt grepp om mig.
Kan inte tänka.
Vill inte känna.
Jag vill inte.
Jag vill inte.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-10 07:51



Bookmark and Share


  Leo Rudolphzon
så få ord
kan fånga hjälplösheten
så få ord
kan fånga den stunden
när syret försvinner
snyggt var ordet
2016-03-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
du behöver få kärlek, njutning, o passion, i sådan mängd att alla de negativa känslorna utträngs
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa