Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnens lila låga

Lögnens lila låga
har skändat sanningens heliga oskuld
mänsklighetens vett och sans
smält verkligheten
till en globaltäckande kopia av
Guernica




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 10:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människan lär sig aldrig, Krig och ondska fördärvar jorden.
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same