Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan ödet hjälpa oss?

att be ödet om hjälp
med att lugnt och stilla ta sig ur
den sociala kompetensens kvävande
sileshår
är lika framgångsrikt
som att plötsligt vakna upp i kistan
och be döden öppna locket
för frisk luft




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-10 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så sant...ödet, eller om man vill, maktens människor är inte mycket att hoppas på!
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same