Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikern

"nää, jag har då aldrig gjort nåt ogjort
aldrig glömt nåt oglömt
aldrig sagt nåt osagt
tänkt nåt otänkt
bara vänt kappan efter vind
som seglaren seglet




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-10 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...och aldrig frågat efter sanningen, bara vad som gagnar mig själv"...
2016-03-10

  Öknens Ros VIP
Att vända kappan efter vinden
är nog vanligt bland människor, också bland politiker.
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same