Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vart är vi på väg?


dom Herrelösa

staden är kall
natten är mörk
ingen vaktar dom
Herrelösa




Övriga genrer av liz
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-05-01 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz