Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför i all världen skulle jag vilja begå självmord?

en ung st-psykolog i myggjagare
och knallrött jeansspänne frågade;
om jag hade för avsikt att
begå självmord den där natten
då jag söp mig medvetslös och
fanns på en toalett på söder
varför i all världen skulle
jag vilja begå självmord?
när det enda jag vill
är att få leva utan
jävlaäckelskitsvidandeångesthelvete
varför skulle jag vilja begå självmord?
det var det dummaste jag någonsin hört
ibland är det för mycket begärt att
våga be om lite hjälp
ropet skallade mellan betongväggarna
en kanyl i armvecket
3 mål mat och vaniljglass
på NAVA
bajsa diarré på bäcken
av rostfritt stål
så vansinnigt ont i skallen
har jag nog aldrig haft
2 panodil
och jag skall aldrig
köpa ett kök i rostfritt stål
men leva det vill jag
hemskt gjärna
om någon dum dåre frågar
vill du?




Fri vers av liz
Läst 659 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-31 01:13



Bookmark and Share


    Gyllene Varg
Kraftfullt, härligt argsint.. levnadsglädjen skiner ju! Hur är det möjligt att missa? Denna dikt fastnade jag för.. den berör mig verkligen, berör säkert alla som läser den.. känner kanske igen vissa bitar.. bokmärker.
2007-01-10

    ej medlem längre
Som rinnande vatten, så klart, sanningen bara flyter fram och man tycker inte att ngt verkar konstigt i det du berättar....
Den här bokmärker jag...
2006-12-31
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz