Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ens vänner kallar en feg kanske det egentligen handlar om deras rädsla? rädsla för rullstolen utan armar utan ben,,,


F E G

F E G
när han sade ordet
ryckte jag liksom till
F E G
jag är väl I N T E feg? eller?
tankarna kom mitt liv vad
har J A G gjort? vad
har J A G vågat?
den ständiga tävlingen med
alla andra superduktiga
vackra människor och
J A G som bekräftelsetorsk
våga få vara vacker?
F E G gjorde ont
J Ä V L I G T O N T
i maggropen
I N G E N skall komma här
och påstå att J A G är feg
J A G som aldrig går med strömmen
J A G som lekte med
farliga leksaker och döden
J A G som V Ä G R A R vara mainstream
J A G som vågar sitta i min
permobil iklädd tighta toppar i brokiga färger
ta en kaffe latte ensam på stan
eller en sexa whiskey på puben
vågar vara J A G
vågar du vara mig?
eller kanske är det egentligen
D U som är F E G ?




Fri vers av liz
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-12-28 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz