Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min sinnesrobön. läs den och ta till den.


BÖN

När hungern blir för påtaglig
snälla mätta den Gud

När törsten blir oändligt olidlig
snälla stilla den Gud

När begäret blir för stort
snälla ta det i dina händer Gud

och gör mig stark




Fri vers av liz
Läst 547 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-10 16:26



Bookmark and Share


  Connie
Vetenskapsmän/kvinnor, inklusive läkare kan ha blinda fläckar i sitt synfält. Det verkar som om kunskapen om bönens läkande kraft är ett exempel på det.
2007-07-29

    Josse G
En bön kan vara mycket förlossande.
Jag ber hela tiden men inget händer tyvärr
Men jag tror på bönen

JossG
2007-01-10

  katastrofromantiker
Så fin...
2007-01-10

  stefan.g
Mycket bra och trovärdigt skriven. Känslan träder fram, den är där! Tack för läsningen...
2007-01-10
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz