Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brännvinskärlek

för femtiolappen köper
jag lite brännvinskärlek och
blir älskad även inatt




Fri vers av liz
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-12-29 15:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förlåt mig för felstavningen av brännvin....
2006-12-29

    ej medlem längre
hmmm...bränvinskärlek....finurlig ord. Kärlek till bränvin? Nej...
bränvin för kärlek? kanske...dricka bränvin för att kunna älska?
möjligt....
Som du ser så väcker din dikt en hel del tankar. Bra skrivet!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz