Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten påminnelse till alla \"skitstövlar\" till vakter som beter sig som svin i dörren och biffar upp sig så fort uniformen kommer på. trasiga leksaker som barn? för dum för snutskolan? eller bara totalt känslolösa? tolkas fritt. som rörelsehindrad g


vi dödliga och stureplan

TYVÄRR!
det är fullt ikväll
du är inte välkommen
svartskalle!

du är inte välkommen
CP-skadade vårdoffer
din rullstol får inte plats

du är varken vacker
eller rik nog för oss
arbetarklass-slödder
vänligen gå härifrån!

men själv står dom där
vaktjävlarna
rakade svartskallar
anabolstinna rasister
feta och uppbröstade
med armarna i kors
sammanbitna med svarta ögon

skiträdda bajsnödiga
och förtvivlade över
sina trasiga barndomsleksaker
morsan slängde i
sopnedkastet med
plastpistolen du skjöt
ihjäl teddybjörnar

stackars lilla dörrvakt
må du få en spansk ryttare
av en neger
mamma plåstrar ju om dig
kokar varm choklad med grädde
och sjunger russian lullabay




Fri vers av liz
Läst 559 gånger
Publicerad 2006-12-30 10:42



Bookmark and Share


  systra
En fet käftsmäll och en nacksving...Perfekt skrivet!
2007-09-30

    ej medlem längre
Starkt, rakt på sak, ilsket (med rätta) beskrivet incident!
Du borde skicka denna till chefen för den restaurangen!
Jag skrev en gång en dikt om ett par arbetskamrater vilket resulterade att de fick sparken!
Rätta till teddybjörns stavning bara...

//Rita
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz