Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dom som vandrar i natten

dom som vandrar i natten

samlar flaskor för en ny

säljer sig för en sil

slår ner en stackare för sin svaghet

och dom som samlar mod
för en köplats till stadsmissionen




Fri vers av liz
Läst 539 gånger
Publicerad 2006-12-30 11:03



Bookmark and Share


    Camillaa
Jättebra skrivit,
gilalr dina ordval!

/ C
2006-12-30
  > Nästa text
< Föregående

liz
liz