Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sonnetiskt


Invid graven min

Jag stod där invid egen grav
där blott ett fåtal var.
Och du och jag var två som gav
vårt liv mot ärligt sanna svar.

En främling från ett fjärran land
som stod där helt till slut
var handen var en annans hand
som mot mig sträcktes ut.

Ett lyft och jag var så ur min grav;
och längre ej i jorden
med tankar annars där i kvav

Och lyft jag blevså ur mitt spe
jag var i livet återvorden
bland dig och dig andras ve

2016-01-07 (lel)




Bunden vers (Sonett) av Lennart Länk
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-10 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk