Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget


Se på

Våra ögon flyter ännu i floden. Längs strömmen.
Två par mjuka ensliga kroppar.
De har i sina drömmar och minnen lättat ankar
lämnat alla hamnar.
De har blundat. De har sovit. De har vaknat.
De har sett en kaskad av ondska längs alla stränder.
De har har upplevt glädje.
De har tårats. De har längtat.
De har betraktat den kärlek som förr vävde oss samman
då våra läppar tillsammans fann djupet i våra fuktiga munnar och kroppar
2017-11-06 (lel




Fri vers av Lennart Länk
Läst 338 gånger
Publicerad 2017-11-06 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk