Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vandra

Att vandra
och att känna
barrskogens
dofter -
I djupet av
tallhöljda mon

Att vandra
där att be i
skogstjärnens
skugga -
Ur djupet av
urskogens tid

Att vandra
och förnimma
älvans dans -
skingrar
ett dis under
morgonhimlen

Att vandra
mot en kvällssol
med enslig blick -
mot en
avlägsen längtan
som mörkret dolt

Att vandra
och vrida sig
ur ett grepp -
som ler
när jag tänker att
allt har ett slut

2017-02-20 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-06 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk