Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Livet

Livet är inte bara fötter
i vår ålderdom
som med knirrande, knarrande ben

Livet är inte bara gaffeln
i vår ålderdom
som med dirrande, darrande hand
äte
Livet är inte bara minnet
i vår ålderdom
som med virrande, svirrande tanke
förgäte
Livet var där före vi föddes
Livet var där före vi åldrats
Livet kom på oss i vår ungdom
tanken kom till oss när vi växt
2017-02-16 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 346 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-16 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk