Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnets skam

Nu fäster vintern sig i sinnets skam
jag dansar så glädjefylld fram
och solen som spridit min lycka tänker
i väster med njutning sig sänker

Hör upp alla rotlösa tankar
jag vänder mig åter till er som vankar
jag vilat i nattens innersta bo
att vakna och bjuda mig åter ro

En tänker på er mina jordiska barn
jag lovar att invänta ert skarn
intill den yttersta dagen

Vi reser i tanken skymd
från öster till väster ej bedragen
i tidens - ändliga rymd

2013-03-23 (lel)




Bunden vers (Sonett) av Lennart Länk
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-10 19:03



Bookmark and Share


  OT
Fin insikt- och text om tanken. Från början till slut sjunger ditt skrivande fint.

Bedragande tankarna kan lura in oss i en labyrint som vi sedan tror existerar.


2016-03-20

  Lennart Länk
Tack!
2016-03-17

  Solstrale VIP
Det är så spännande och bildframkallande ser allt så klart. Så fint! Tack!
2016-03-13

  aol
Gillas tog tag i en
2016-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk