Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja va fan.... våren är ju äntligen här!


Nu det spritter och sprallar

Våren står där på språng
vill rycka av dig
både byxa å kalsong.
Snabbt värmer den varje lem!
Till sommaren tinar den dem ........ opp
så du kan bada ååååå ........ ta dig ett dopp.

Ja våren
den kilar bland buskarna
och snåren.
Den pillar och dillar
ruskar i alla som sover
... alls ej gillar
sjusovare som fuskar.

Ur bädden skall alla sig masa!
Vintern nu tinat ... sinat å rasat!
I marken det spritter å sprallar
i gräsklädd tuva och litet strå
när ljusets makter kallar
lysande genom gran å tallar
synes sippor vita, såväl som blå.

Ja det spritter å sprallar
när våren rycker å sliter
... i brallan.



Gurra





Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-11 15:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Krångligt hålla svårmodet
Igång. När Våren rycker
Och sliter ståndsaktigt
I livsandarna. Med värmande
Solljus. Krummelurhumoraktigt
Skaldat!Tack. ..
:)

2016-03-11
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP