Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I pulsens stråk

 

Om jag finge dansa

så tätt intill

du skulle känna mig

genom dina andetag.

 

Om jag finge ropa

i obruten skog

du skulle förstå mig

i pulsens stråk.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-11 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP