Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elementen.


Klassisk vår version 4.0

Lustfylld förändring
jord

ansikten hyllas
luft

ungdomligt strålande
eld

snökristaller 
förintas
vatten 


välkommen ljuva vår!

 




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-12 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP