Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu 12/3

 

besök som glädjer

skatan tittar på mamma

knackar på rutan

 

©tk.




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-12 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra