Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN



KÄRLEKEN TILL DEJ

K  ärleken

Ä  r

R  en

L  jus

E  vig

K  änslig

E  nande

N  aturlig

 

T  rolsk

I  lande

L  ekande

L  urig

 

D  römsk

E  nkel

J  ordnära

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-12 19:55



Bookmark and Share


  bluedröm VIP
Äkta känslor! Underbart!
2016-03-15

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet på ett speciellt sätt...
2016-03-13

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2016-03-13

    AgnesKenshin
jaaaaaaaaaaaaaaaaaa! (som den jag upplever nu :)... jordnära o ärlig.)
2016-03-13

  ULJO
Annorlunda men bra
2016-03-13

  Minkki VIP
Fina rader på höjden och på längden!
2016-03-12

  Marianne Räf
Den var fin ! Jag sparar den, kan va´
gott å ha att läsa, längre fram ! Kram!
2016-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP