Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helt annat


Annat

Jag låg där. Helt stilla. Ett andetag mot där ovan.
Livets tankar har för länge sen graverat in oro.
Tallens grönska har frodats likt en borste,
en borste som kammar naturen len
med barren som bara doftar
Havet sköljer sanden ren
2016-03-12 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 20:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk