Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


Repet

Repet fäste sig runt
den bleka halsen
snaran drogs åt
Blicken vände sig bort från liv och jord
Den sökte sig bortom ord
2016-03-12 (lel)




Fri vers av Lennart Länk
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-12 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk