Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturen är inte manipulativ.


Tropisk avundsjuka

Trots en stundande
frostnatt
tog jag ut
mina tropiska
palmer igår.

Har under vintern
gödslat dem
med svenskt mörker
avundsjuka
och en skvätt
bitterhet.

De överlever!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 07:29



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Åh va jag blev inspirerad, jag sköter mina växter med poetisk jord och så hjälps jag formulera det av din text som jag gillade, direkt!
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP