Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiska b slut...


Höjd kommunalskatt

Förlorar Leksands IF
mot Eddie Meduzas
Tingsryds AIF
i kvalet
till SHL
höjs
kommunalskatten
för 15.300 invånare

i Leksands kommun

förlorar däremot
Tingsryd

blir hela kommunen
ett enda stort

Eddie Meduza museum.


(bild, en typisk Tingsryds supporter)




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 09:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tror dig! Ha ha Helt rätt och poängen sjunger i klocktornet!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP