Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtid?

 

 

 

i världen krig och terrorism

finns ingen humanism

oskyldiga offer skördas

många byar skövlas

människan är en farlig ras

en galen hungrig best

mänskligheten i förfall




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-13 18:45



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Framtid? Adekvat fråga! Joo då, visst finns framtid, och en livsbejakande, meningsfylld Framtid, som gör människan vibrerande av LYCKA: HÄST & VAGN & GENUINT SJÄLVHUSHÅLL till ALLA familjer på jorden ... Inte? Jorden är långt på väg att TVINGA oss, om vi inte begriper ...
2016-03-14

  S-E Forslin/same
MITT - i - PRICKARE!!!
2016-03-14

  Henning Hson
Stark och bra text!
2016-03-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
ju snabbare mannens makt förtvinar, ju snabbare kommer humanismen växa fram
2016-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP