Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Retardationens tid, mars 2015


Våldtäktsfält (Introduktion till Vansinnet)

Och retardationen härskade.
Stjärnljus i månskiva reflekterad i människoslem på bördiga våldtäktsfält.
Grönt och rött vagt urskiljbara från spektrumets totalitet, inkluderande och exkluderande utan motsättning, annat än köttets förfall i mental manifestation.
Detta är de tårlösas land och bensodiazepamtemplens väggar är dekorerade med deras naglar fastnaglade i stelnat sorglöst blod.




Fri vers (Fri form) av vibhava-tanha
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 11:15



Bookmark and Share


  Dick Ainranher
Detta förtätade språk sätter en liknande stress i halsen på mig som samhällets tragglande "framåtanda" gör. Här blir en ansiktslös individ nedtrampad av samma leende mask som samma individ bär från tidiga tonår till sin död.

Du inspirerar med din text samtidigt som jag funderar på komplexiteten i ditt ordsvall. Jag blir inte omedelbart gripen och vill egentligen inte acceptera dina långa ordkonstellationer. Ändå faller de mekaniskt på plats, först till mitt missnöje. Därefter låter orden öppna en känsla inombords, som en handgranat slängd rakt in i mitt sinne.

Utmärkt, så vill jag beskriva det nu!
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha