Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VARGTIMMEN

 

När vargtimmen ylar då skälver min själ
och svettpärlor fuktar min kalla kropp
Då finns där en bävan en fruktan för dagen
för tiden när solen går upp

 Med bultande hjärta och kvävande andetag
vill jag hels av mörkret bli famnad
Sjunka i dvala
gömmas
När vargtimmen helt mej förlamar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-14 12:47



Bookmark and Share


  aol
Ju äldre man blir ju räddare blir man
2016-03-15

  Fem hjärtan VIP
Du förmedlar känslan väl.. Berörs!
2016-03-14

  aol
Så starkt berörd blev jag kram vännen
2016-03-14

  ULJO
Berörande skrivet
2016-03-14

  Marianne Räf
Obehag vid vargtimmen kan blekna bort med tiden, det har de gjort för mig ! Nu,
Sover jag nåra tmr, då och då, dag, natt, morgon eller -ibland- kvällstid.
Vargtimmens kris blir mer och mer ett minne blott...
2016-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP