Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skall ock jag vandra

 

Jag rullar blå dagar

ut över mörka gränder

fäster mina leenden

vid varje lyktstolpe.

 

Bränner tomhet till aska

och göder mattor

av nyvunnet gräs

över lerig åker.

 

I det ljusa segmentet

skall du aldrig se ner mig

för där du vandrar

skall ock jag vandra.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP