Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknadens tid, oktober 2015


Prisma

Reflektionen är enbart en reflektion.
Vågor som bryts mot en yta så klar.
Ingenting som en spegels imitation av henne i fåfänga
och så grymt är ordet,
att det inte är henne naken.

Referenspunkter i frånvaron av färger,
bara minnen och kompulsiv komplexitet.
Så hänsynslöst mono-dimensionellt.
Världen som är så stor och hon som är en stråle av ljus på näthinnor,
skör som en blinkning och fri.




Fri vers (Fri form) av vibhava-tanha
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-14 21:31



Bookmark and Share


  Lemon Merchant
Tema-krame älskar det +1
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

vibhava-tanha
vibhava-tanha