Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄND VÄN

 

 

Så underligt att veta
att vi inte träffats än
Du som skulle betyda så mycke
och bli min bästa vän

Vilka vägar vandrar du
och vart går vägarna ihop
Kanske har vi sett varann
men inte hört varandras rop

Kanske möts vi allra sist
just när vägen tagit slut
Då blir de underligt att tänka
att vi inte setts förut

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-15 11:31



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Säg det den som vet
En trevligt klurig text
2016-03-16

  Eva Helene VIP
Så fint!
2016-03-15

    Dan Myrbeck
Fint skrivet - kanske har vi det bästa kvar..
2016-03-15

  KYREUS of Sweden
Rara tankar
2016-03-15

  M M Mannheim VIP
Vi alla kommer att träffas en dag! Bra skrivit Maj-Lis!
2016-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP