Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara få finnas i

 

I virvelhjärtats inre

bedrog du skönheten

genom ögon som aldrig log

aldrig såg det vackra

aldrig hittade hem.

 

Dessa glasartade timmar

som aldrig ville sluta skälva

som aldrig ville stanna

och smeka dig ro.

 

I mig fann du

den knopp som slog ut

som svepte

våra händer till rodnad

som lämnade himlen öppen

att bara få finnas i.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-15 16:16



Bookmark and Share


    sunnanvind
Att bara få finnas i
Ska det naturligtvis stå...
2016-03-16

    sunnanvind
Vilken härlig mening " att bara få finnas "
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP