Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp om livet


Att kunna uppskatta en porlande liten bäck i skogen
Att inte bara se utan känna våren i själen
Att kunna le med hjärtat och inte behöva låtsas vara glad
Att kunna vara nära min familj och vänner och värdesätta tiden med dem
Att finna lycka i kreativt skapande
Att kunna känna värde i mig själv och min enkla tillvaro

Dessa viktigaste känslor i livet har jag mist en tid,
jag har varit vilse
men nu är jag på väg att hitta stigen hem igen




Fri vers av Gigi
Läst 365 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-16 08:18



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
så fina hoppfulla rader om helande på djupet.
2016-03-18

  Jennifer Videtorn
Vackert. Inspirerande! Att läsa dina ord var som att läsa mina egna tankar och känslor. Applåder!
2016-03-17

  Solstrale VIP
Välkomstkommiten står här med öppna armar, vi beljublar dig!
2016-03-16

    AgnesKenshin
skrivarjaget; välkommen hem!
2016-03-16

  stig wikman
Så skönt Gigi .
Fortsätt nu på
den stigen.

KRAM Å APPLÅD TILL DEJ .
FRÅN SW.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi