Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intesyn

 

 

 

 

detta
såg du aldrig komma
hur skuggkastare kom med illavarsel om
mig
du hörde inte
orkanen slitande ryta i bröstet
mitt
jag trodde
trodde
du hörde inte benen mina knäckas
du upplevde inte hur pupillhavet sinade
irisfäten vissnade regnbågsslöjor krympte
varsnade inte hur andningens sista
verkligen kom att bli den sista
sluten i en knuten bladhand




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-16 14:26



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Det känns som det finns en mörk plats som den här dikten är sprungen ur.

Men också en kamp som pågår.
2016-03-16

  Solstrale VIP
Känns som livet dansat benknäckarevals med dig, eller gåendes till begravning pressa blomblad i handen, kanske sista vilan... Beundransvärt skrivet, en dramatisk bild uppstår! Tack!
2016-03-16

  Evelyn Falk Möller VIP
Har en sådan skuggkastare i mitt liv just nu..... och jag så den aldrig komma förrän mörkret föll över mig.

Men livet har lärt mig att ljuset triumferar över mörkret varje gång.... Det har jag förtröstan i.
2016-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser