Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska i sagans värld

 

Där svävar minnen

som doftar vemod

här rasar murar

där kärlek stod.

 

Där tvekar tanken

ur hoppets bröst

här ropar skogen

med sorgsen röst.

 

Där bortom natten

är himlen ljus

vi söker lyckan

i stadens brus.

 

Att finna glädje

är ödets gärd 

att kunna älska

i sagans värld.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-16 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP