Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varenda dag..


Sexuell frustration.

Jag önskar att jag kunde släppa tanken om dig.
Men inte bara om dig
utan om alla som har varit
inuti mig.

Varför måste det vara så svårt
att vara så kåt
när ingen ändå vill ha en?

Kan jag inte bara få låsa in mina begär
till när du är här?
Det behöver inte ens vara just du,
bara det är en människa med en kuk
som vet vad jag gillar.




Fri vers av Sofiisenasa
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-16 20:18



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
"Det behöver inte ens vara just du,
bara det är en människa med en kuk
som vet vad jag gillar. "

Word!

Som vet vad just jag gillar. Denna jävla trängtan i ensamhet...när man vill och är villig, men ingen finns tillhands. Är dock kräsen i valet. När det ska till.

Produkter från Martins Shop kan fungera som substitut, men hur kul är det på en skala....


2016-03-18

    ej medlem längre
En frustration när sinnet skriker efter närhet, sex och lusta då man tror att ens väsen inte duger, är bra fångad i denna text.


Tack
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofiisenasa
Sofiisenasa