Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KVÄLLEN RUNDAR AV



Kvällen rundar av
och jag kliver
snart av tåget

Väntar på sömntåget
skall komma och
knocka mig

Du vackra underbara
kväll du ger mig lugn
och ro

lampor släcks fönstren
blir mörka det är tid
för sömn

Sömn för stor som
liten människa
vi ska vila i
våran säng

Drömma drömmar
som ska minnas
med ett leende
nästa dag

Natt omfamna mig
gör mig smärtfri
och fri från
ångest

Låt mig vakna utvilad
utav nattens sömn
och vilja uppleva
nya äventyr
nästa dag




Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-16 23:13



Bookmark and Share


  anits VIP
En vacker och målande bön!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen