Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad mer?

Vad mer än förstenad tid ur tomma burken
tömmer vi som sand på ishalt före,
vi barn, som följer Guldets Gud, den skurken,
som lärt oss blunda, tillbe varje öre?

Se, daggen lyfter ur sin lilla rymd
oasens hela väna växtlighet.
Vad mer är stort än störst, o mänsklighet?
Vad mer en ynn´st, än den av Mamon skymd?




Bunden vers (Rim) av S-E Forslin/same
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-03-17 10:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, nog styr Mammon människorna, vi missbrukar vår planet. Vi borde vara mer rädda om den.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same