Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HORORNA

Industrialismen - Kapitalismen - Konsumismen
gav oss alla samma gåva:

glädjeförpackad



sorg




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 433 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-17 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skapade behov och onaturlig föda...det är väl det som blir resultatet...
2016-03-17

  Öknens Ros VIP
Det finns alltid en baksida med det mesta, allt är inte guld och gröna skogar.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same