Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guldkorset

Genomborrad
av splitter från en sprängd illusion
hänger mänskotrasan
på guldkorset
i sin föreställningsvärlds rykande
ruiner.




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 571 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2016-03-17 10:58



Bookmark and Share


  RitaBrunner
En dikt värd sin stjärna!
2016-04-02

  Ingrid Trolle
Mästerligt skaldat
om förväntningar
och realiteter
2016-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Allt är inte som det ser ut att vara.
2016-03-17

  RitaBrunner
Mästerliga metaforer om förväntningar och realitet!
2016-03-17

  Öknens Ros VIP
Vi gör oss alla illusioner om livet m.m, illusioner som ofta spricker och krackelerar.
2016-03-17
  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same