Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-03-29 (lel)


Livets teater


Bakom fälld ridå
är det teatraliska
dolt för publiken

Framför det hela
ståtar realiteten
i sina stolar

Bakom det hela
står regissören naglad
och biter ihop




Fri vers (Fri form) av Lennart Länk
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-18 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Länk
Lennart Länk