Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


då sorgen känns vild så ska låten kännas djupt så orken hjälps till och gråten släpps ut


Självfallet Som Höstlöv Del:2

tonerna tonar in
tonerna tonar ut
borde fan ordna till
så tonerna låter mjukt

sången ska va chill
låna dig ett ljus
om något står still
om du inte står ut

då sorgen känns vild
så ska låten kännas djupt
så orken hjälps till
och gråten släpps ut

tonerna är självfallna som höstlöv
växande som vårblads tröstkör
älskande låtars röst hörs
hjälper dig när du känns skör

tonerna tonar in
tonerna tonar ut
orden far rätt in
så modets brand känns nu

växande som vårblads tröstkör
självfallet som höstlöv..... <3




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-18 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl