Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömd

 

min hjärna är en domstol 

min kropp ett fängelse

 

jag vill bli fri 

från jagets bojor 

 




Fri vers av Undine
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-03-18 16:29



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2016-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine