Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SMILFINK

Mötte en person

som var

som en "smilfink"

 

fattade inte

att jag såg

"räven bakom örat"

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-19 10:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Allt är inte som det ser ut att vara!

2016-04-04

  Ninananonia VIP
Klokord :)
2016-03-24

    Dan Myrbeck
Bra att den ormen inte kunde
slingra sig längre!

/Myran med
falkblick

2016-03-22

  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt gjort...bra...
2016-03-22

  Eva Helene VIP
Kan tro det, de är fullt upptagna med sig själva!
2016-03-20

  Fem hjärtan VIP
Ja smilfinkar ska man akta sig för :-) Härlig och klok text!
2016-03-20

  ULJO
Ja vaksam måste man vara. Klokt
2016-03-19

  Solstrale VIP
Björnen sover, i sitt lugna bo... Det blir så med din text överraskar med en räv bakom örat, förstår ditt möte slutade med en ny insikt, lita aldrig på en smilfink!... Tack!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP