Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LYFTE MIN KAFFEKOPP

Vänta, sa hon
Jag måste avsluta mitt modellmåleri
Jag lyfte min kaffekopp
Som en bekräftelse
men insåg
att det låg ett torg
emellan oss




Fri vers av Lennart Arvidsson
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-19 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Arvidsson
Lennart Arvidsson